Politica de confidențialitate a site-ului www.kimautoland.ro

 

Colectarea informațiilor

KIMAUTOLAND poate colecta informații personale, cum ar fi numele, adresa de e-mail și numărul de telefon, atunci când aceste informații sunt furnizate voluntar de către utilizatori prin intermediul formularelor de contact sau de înregistrare pe site. De asemenea, putem colecta informații prin intermediul cookie-urilor și a tehnologiilor similare pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor și pentru a analiza modul în care site-ul nostru este utilizat.

 

Utilizarea informațiilor

KIMAUTOLAND utilizează informațiile personale colectate pentru a furniza informații, produse sau servicii solicitate de utilizatori. De asemenea, putem utiliza informațiile colectate pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor pe site-ul nostru, pentru a îndeplini obligațiile contractuale cu clienții noștri și pentru a ne îndeplini obligațiile legale.

 

Divulgarea informațiilor

KIMAUTOLAND poate dezvălui informații personale ale utilizatorilor site-ului său în următoarele circumstanțe:

 

Când este necesar pentru a furniza serviciile solicitate de utilizatori.
În cazul în care este necesar pentru a ne conforma cerințelor legale sau ale autorităților competente.
În cazul în care este necesar pentru a proteja interesele noastre legitime sau ale altor utilizatori ai site-ului nostru.

 

Securitatea informațiilor

KIMAUTOLAND utilizează măsuri tehnice și organizatorice adecvate pentru a proteja informațiile personale ale utilizatorilor săi împotriva accesului neautorizat, pierderii sau distrugerii.

 

Modificări ale politicii de confidențialitate

KIMAUTOLAND își rezervă dreptul de a modifica această politică de confidențialitate în orice moment. Utilizatorii site-ului nostru vor fi informați cu privire la modificările aduse prin intermediul site-ului nostru.

 

Contact

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la politica noastră de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați prin intermediul adresei de e-mail afișate pe site-ul nostru.