Termeni și condiții pentru site-ul KIMAUTOLAND

Accesul și utilizarea site-ului KIMAUTOLAND sunt supuse următoarelor termene și condiții. Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu aceste termene și condiții în întregime.

1. Drepturile de autor
Toate materialele de pe site-ul KIMAUTOLAND, inclusiv textele, imaginile și logo-urile sunt protejate de drepturile de autor și sunt deținute de KIMAUTOLAND sau de terțe părți licențiate de KIMAUTOLAND. Utilizarea, copierea sau distribuirea acestor materiale fără permisiunea scrisă a KIMAUTOLAND este interzisă.

2. Informațiile furnizate
Site-ul KIMAUTOLAND face eforturi pentru a furniza informații exacte și actualizate. Cu toate acestea, nu garantăm că informațiile de pe site-ul nostru sunt întotdeauna exacte, complete sau actualizate. Utilizarea informațiilor de pe site-ul nostru se face pe riscul dumneavoastră.

3. Utilizarea site-ului
Utilizarea site-ului KIMAUTOLAND este permisă numai în scopuri legale și conform acestor termeni și condiții. Nu aveți dreptul să utilizați site-ul nostru în niciun fel care ar putea dauna sau perturba site-ul nostru sau orice altă persoană.

4. Legături către alte site-uri
Site-ul KIMAUTOLAND poate conține legături către alte site-uri web. Aceste legături sunt oferite numai în scop informativ și nu înseamnă că KIMAUTOLAND susține sau are vreo responsabilitate pentru conținutul sau politica de confidențialitate a acestor site-uri.

5. Modificări ale termenilor și condițiilor
Site-ul KIMAUTOLAND își rezervă dreptul de a modifica acești termeni și condiții în orice moment. Utilizatorii site-ului nostru vor fi informați cu privire la modificările aduse prin intermediul site-ului nostru.

6. Limitarea responsabilității
Site-ul KIMAUTOLAND nu poate fi responsabil pentru nicio pierdere sau daună, inclusiv dar fără a se limita la pierderi de afaceri, profit sau venituri, cauzate direct sau indirect din utilizarea sau imposibilitatea de a utiliza site-ul nostru.

7. Dreptul aplicabil
Acești termeni și condiții sunt guvernați și interpretați în conformitate cu legile României. Orice litigiu ce poate surveni între utilizator și KIMAUTOLAND va fi soluționat pe cale amiabilă. Dacă aceasta nu este posibil, litigiul va fi soluționat de către instanțele competente din România.